SARA LINDSTEDT YOGA

AKTUELLA KURSER

Under maj och juni håller jag följande kurser i Villa Floras trädgård på Billbäcks i Svärtinge utanför norrköping:

MAMMA BABY YOGA:

May be an image of 1 person and text

För anmälan kontakta Sara på 0763169680 alternativt genom mitt kontaktformulär

En kurs för dig som är nybliven mamma att under fem tillfällen komma och yoga med din bebis i Villa Floras ljuvliga äppellund. Mamma baby yoga är ett bra sätt att stärka kroppen efter graviditet och förlossning tillsammans med ditt barn. Yogaformen är lugn och inkännande och med mjuka flöden med fokus på bäckenbotten-muskulaturen, kombinerat med avslappningsövningar. Din bebis ligger på en filt bredvid dig och deltar när hen är vaken.
Genom lek, ögonkontakt och beröring, möts du och din bebis i en mysig, lugn stund tillsammans. Samtidigt ger du kropp och sinne tillfälle att återhämta sig efter graviditet och förlossning.
I gruppen kan du känna dig trygg att komma och vara precis som du är. Det går bra att amma under klassen, byta blöjor om det behövs, eller låta din bebis sova.
Yogan passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare med bebisar upp till åtta månader. Ta gärna med en filt till din bebis för stunderna när bebisen ligger på mattan bredvid dig under passet.

Detta är en kurs om 5 tillfällen - med möjlighet till drop in:

Onsdagar 13.15-14.15 | 2/6, 9/5, 16/5, 23/5, 30/6

Var? 

Äppellunden bakom restaurang Villa Flora på Billbäcks Plantskola.

Medtag

Egen yogamatta & ev. en filt

Kostnad

1100 kr/kurs om 5 tillfällen - 245kr/tillfälle vid drop in
Betalning sker via Swish till 1235958368

Anmälan

Föranmälan om ni ska vara med på kurs eller drop in tillfälle meddelas till Sara på 0763169680, alternativt PM på FB eller meddelande via https://kaphatribe.com/pages/kontakt

Övrigt

Klass ställs in vid ihållande regn

Frågor eller bokning?

Kontakta Sara https://kaphatribe.com/pages/kontakt
Telefon 076 316 96 80 | Facebook @SaraLindstedtYoga

Varmt välkommen!

Du får 10% rabatt i restaurang Villa Flora efter ditt pass genom att visa din swish i kassan.

 

GRAVIDYOGA

Under graviditeten sker många stora förändringar med både kropp och själ. Gravidyogan hjälper dig att landa i dig själv och förbereder dig inför förlossningen och tiden därefter, både fysiskt och mentalt. Medvetna, mjuka rörelser stärker din kropp.
Vi fokuserar mycket på andningen, vilket kommer väl till pass när det sen är dags att föda. Genom yogan får du en ökad kroppskännedom. Yogan ger dig tid att stanna upp och känna efter, komma till ro och knyta an till din bebis. Djupavslappning lär dig att släppa spänningar och oro. Det blir lättare att acceptera förändringar som sker.
Du behöver inte ha erfarenhet av yoga tidigare och är välkommen att vara med från vecka 12. Du får möjlighet att känna in hur du har det just nu i din graviditet.
Om Sara Lindstedt
Yogan har under lång tid varit en stor del av mitt liv och sedan fem år undervisar jag yoga genom mitt företag Kaphatribe. Min inriktning är dynamisk flödesyoga, yoga med inslag av mindfulness samt gravid & mamma baby yoga.
Detta är en kurs om 5 tillfällen
Onsdagar 12.00-13.00 | 26/5, 2/6, 9/5, 16/5, 23/5
Var
Äppellunden bakom restaurang Villa Flora på Billbäcks Plantskola.
Medtag
Egen yogamatta & ev. en filt
Kostnad
1100 kr/kurs om 5 tillfällen - eller drop in 245kr/gång
Betalning sker via Swish till 1235958368
Anmälan
Senast den 21/5
Övrigt
Klass ställs in vid ihållande regn
Frågor eller bokning?
Kontakta Sara https://kaphatribe.com/pages/kontakt
Telefon 076 316 96 80 | Facebook @SaraLindstedtYoga
Varmt välkommen!
Du får 10% rabatt i restaurang Villa Flora efter ditt pass genom att visa din swish i kassan.

För anmälan kontakta Sara på 0763169680 alternativt genom mitt kontaktformulär

 

FÖRETAGSYOGA

Genom att erbjuda er personal yoga stärker ni gemenskapen på arbetsplatsen samtidigt som ni ger er själva möjligheten att arbeta upp er smidighet, styrka, fokus och lugn. Yogan blir ett viktigt andningshål, mitt i det dagliga livet som ofta är stressigt och fyllt av utmaningar. 

Det finns olika upplägg att välja mellan. Om ni finns i Norrköping och Finspång med omnejd, så kan jag komma till arbetsplats. Annars hittar vi ett upplägg där möts vi online. Det finns möjlighet att boka enstaka tillfällen, eller återkommande serier. Vi anpassar klassen efter era önskemål. En del vill ha mer flöde och dynamik genom Vinyasa Flow, för andra passar lugn yin bättre där man stannar längre i varje position. Tid och upplägg bestämmer vi tillsammans. 

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. 

PT YOGA

PT yoga är personlig yogaundervisning där jag skräddarsyr lektionen efter dina behov, önskemål, din kropp och dina utmaningar. Kanske är du nybörjare och vill lotsas in i yogan på ett lugnt, personligt och privat sätt. Eller så kanske du har en särskild yogaposition som du vill finslipa. Eller får hjälp med andningen. Genom PT yoga kan du unna dig själv fullt fokus och lyfta fram de utmaningar eller teman inom yogan som du vill vidareutveckla. 

 

ONLINE KURSER

Jag erbjuder LIVE kurser där du kan välja att delta när klassen sänds, eller se klassen senare och yoga i din egen tid och takt. Varje klass sänds en gång i veckan och ligger kvar under den tid kursen är igång. 

AKTUELLA KURSER:

ONLINEYOGA DECEMBER