ONLINE YOGA DECEMBER

Innehåll

Varmt välkommen till en kurs med fokus på yoga, meditation och gemenskap. För många har hösten varit en annorlunda tid med ovisshet, omställningar och begränsningar av det sociala. Kanske har du känt att det finns mer tid över. Helt plötsligt finns det andningshål och tid för reflektion. En möjlighet för oss att skifta fokus mot oss själva och vårt inre rum.

Det finns en längtan inom många att landa i allt det här, att grunda sig och finna ro och samhörighet. December och julen är tid för gemenskap och värme. Den här kursen riktar sig till dig som vill hitta både grundning genom yoga, meditation, djupavslappning samt gemenskap genom den grupp som deltar. Under december möts vi varje fredag i en live yogaklass.

Upplägg

Varje fredag under december sänds en LIVE klass. Varje klass kommer ha ett tema och pågå under 45 min. Klasserna är uppbyggda kring ett värmande och stärkande yogaflöde och av avslutas med en sekvens av meditation och djupavslappning. Dessutom kommer jag under månaden dela tips på hur du genom ayurveda kan grunda dig genom december. 

Sändningen sker genom en Facebook grupp. Alla deltagare får tillgång till en och samma grupp där klasserna sänds. Där får ni även möjlighet att prata med varandra och hitta gemenskap. Har du inte möjlighet att delta under den tid klassen sänds så finns den tillgänglig i gruppen under hela december. 

Jag finns tillgänglig under kursens gång om man har frågor runt sin praktik.De fem första som anmäler sig får också en gåva från min webshop med ayurvediska värmade produkter som passar extra bra i mörk december tid. 

Yogan är vinyasa flow och kräver inga förkunskaper. Jag kommer ge tips för de som är nybörjare hur man kan möta positionerna om det känns ovant. 

Anmälan & Betalning

300 kr för hela kursen. Anmälan sker genom betalning som Swishas till mig på 1235958368. När du betalat leta upp Facebook gruppen: ONLINEYOGA DECEMBER SARA LINDSTEDT YOGA och begär medlemskap. Några dagar innan kursen öppnas gruppen och vi sätter igång.  

De fem första som anmäler sig får en gåva värd 200kr från min webbshop.

Online yoga December Sara Lindstedt yoga